Tapas Catering Abcoude voor personeelsfeesten

Zoekt u een cateraar of traiteur in Abcoude en wilt u een keer wat anders dan de standaard bittergarnituur? Dan bent u bij Vinilux Catering Tapas-Catering.nl bij het juiste adres! Tapas.nl biedt u heerlijke afwisselende Mediterrane Tapas buffetten op locatie, zoals een Tapas buffet a la Barcelona of een Arabisch ”Mezze” buffet. Dus of het nou voor een bedrijfsfeest of een ander event gaat, Vinilux Catering heeft u altijd wat te bieden! Bestellen is heel simpel het enige wat u hoeft te doen is de bestellijst in te vullen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Catering Tapas op locatie in Abcoude

Waar u het zich kunt bedenken, Vinilux Catering catert voor u de Tapas buffetten op locatie in Abcoude. Viert uw feest in een partycentrum, organiseert u een personeelsfeest op kantoor of viert u uw feest gewoon lekker thuis en wenst u bij deze feesten een heerlijk tapas buffet? Geen probleem voor Vinilux Catering Tapas.nl, wij leveren u service op maat.

Tapas Catering op uw feesten en evenementen

Catering Tapas-Catering.nl in Abcoude voor uw Borrel?

Organiseert u een personeelsfeest, borrel of receptie? Ook hier is aan gedacht! Tapas Borrel maken van een nieuwjaarsreceptie, vrijdagmiddag borrel of een ander feest of evenement een smakelijke en speciale aangelegenheid. Een tapasborrel voor het door u aangegeven aantal personen, waarbij u zelf een menu kunt samenstellen of u laat zich verrassen. Wij garanderen een heerlijke en gevarieerde menu met smaken waarvan u en uw gasten van zullen smullen. Bekijk hier de Tapas Borrel pagina.

Bekijk alle referenties