Tapas-Catering.nl wordt beoordeeld met 4.83/5 Door 6 bedrijven en particulieren Beoordeel ons

Tapas Catering Amsterdam

Bedrijfsfeest catering in Amsterdam

Als u op zoek bent naar een cateraar of traiteur in Amsterdam voor uw bedrijfsfeest of ander event, dan heeft u gevonden wat u zoekt! Wij bieden iets bijzonders, smaakvol, wat anders dan een standaard buffet, heerlijke hapjes, borrelhapjes, Spaanse Hapjes, kortom: Tapas.nl. Wij verzorgen met onze hooggewaardeerde partyservice voor heerlijke Spaanse borrelhapjes bij u in de regio Amsterdam!

Ook dit jaar staan wij met meer dan 10 jaar ervaring in tapas catering weer voor u en uw evenementen klaar. Heeft u een bedrijfsfeest of personeelsfeest op de planning staan? Dan wij graag uw catering partner. Wij voorzien uw personeelsfeest of bedrijfsfeest van een gezellige én smakelijke avond. Vraag ons naar de mogelijkheden voor wat wij kunnen betekenen voor uw bedrijfsfeest of personeelsfeest!

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Amsterdamse Catering en fingerfood op locatie, heerlijke tapas!

Wij regelen de partyservice waar u op zoek naar bent. Op elke gewenste locatie in Amsterdam verzorgt Vinilux uw tapas catering en fingerfood. Of er bovenin de Zilveren Toren van Regardz gecaterd moet worden, de Amsterdam ArenA of bij iemand thuis, Tapas-Catering.nl verleent de juiste service op elk gewenst niveau in Amsterdam.

Heeft u zin in wat anders? Geen standaard catering, niet de standaard bitterbal of nasi? Dan is tapas catering echt wat voor u. Heerlijke Spaanse gerechten, vers voor u gemaakt en geserveerd op kleine schaaltjes aarde werk uit Spanje. Bekijk bijvoorbeeld het Mediterannee de Luxe Tapasbuffet; pasteitjes met tonijn, calamares, verschillende tapenades, koningsolijven in Spaanse verse knoflook marinade, chorizo en heerlijke sauzen. Of wat dacht u van heerlijke Spaanse borrelhapjes?

Fingerfood in Amsterdam voor uw Borrel of Personeelsfeest?

Ook voor uw borrel of personeelsfeest en catering op locatie in Amsterdam is er een oplossing. Zo is er speciaal voor de vrijdag middagborrel, nieuwjaarsrecepties, feesten en evenementen een Tapas Borrel samengesteld. Een borrel die u zelf kunt samenstellen of u kunt zich laten verrassen met verschillende borrelhapjes en fingerfood. U geeft aan met hoeveel personen uw borrel is, onze partyservice garandeert een heerlijke mix van verschillende smaken, met Tapas, antipasti en fingerfood! Heerlijke borrelhapjes uit de Spaanse keuken.

Uw tapas catering en partyservice op locatie in Amsterdam?

Bent u van plan een feest te organiseren in Amsterdam? Heeft u wat extra hulp nodig of bent u op zoek naar een cateraar of traiteur die de zorg uit handen neemt? Neem dan gerust contact met ons op, wij overleggen het graag met u over de beste oplossing voor de party service voor uw event. Bekijk welke bedrijven u voorgingen.

Tapas catering Amsterdam biedt o.a.:

  • Tapas catering op Bedrijfsfeest
  • Tapas catering op Personeelsfeest
  • Tapas catering voor Fingerfood
  • Tapas catering op Kerstfeest
  • Tapas catering op Kerstborrel
  • Tapas catering op Evenement
  • Tapas catering Vrijdagmiddagborrel
  • Tapas catering voor Particulieren
  • Tapas catering op verjaardagsfeest
  • Tapas catering op Nieuwjaarsreceptie
Bekijk alle referenties