Personeelsfeest Catering Tapas – Assen

Tapas bij uw personeelsfeest?

Zoekt u nog een cateraar of traiteur voor uw personeelsfeest of evenement met een heerlijk assortiment aan Mediterrane hapjes en Tapas buffetten. Tapas-Catering.nl kan met de partyservice van Vinilux u dit aanbieden en catert ook nog eens op locatie in Assen. Het enige wat u hoeft nog hoeft te doen is de bestellijst in te vullen, zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u kunnen opnemen.

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Tapas Catering en partyservice op locatie in Assen

Of u nou een personeelsfeest of een ander evenement organiseert in Assen, Vinilux Tapas-Catering.nl catert voor u op locatie. Tapas-Catering.nl zorgt ook voor prima partyservice op locatie. Onze presentatie laat niet te wensen over, we presenteren de tapas buffetten op kleurrijk Spaans aardewerk en we zorgen voor de opzet van  de tapas buffetten. Ook sturen we een gastheer/-vrouw mee die de tapas buffetten voor de gasten zal uitserveren.

Tapas-Catering.nl uw tapas cateraar!

Iets te vieren met vrienden, collega’s of familie in Assen? Heeft u geen idee waar of hoe u moet beginnen, heeft u hulp nodig of bent u op zoek naar de persoon die de zorgen uit handen neemt? Neem gerust contact met ons partyservice team op, we overleggen het graag met u over de best mogelijke oplossing voor uw personeelsfeest of ander evenement. Wij willen ook dat uw feest een succes wordt!

Catering Tapas Partyservice op uw feesten en evenementen

Tapas-Catering.nl uw tapas cateraar!

Iets te vieren in Assen? Heeft u geen idee waar of hoe u moet beginnen, heeft u hulp nodig of bent u op zoek naar de persoon die de zorgen uit handen neemt? Neem dan gerust contact met ons op, we overleggen het graag met u over de best mogelijke oplossing voor uw evenement. Wij willen ook dat uw feest een succes wordt!

Bekijk alle referenties