Het advies van de overheid is 6 personen, maar bij een evenement zijn maximaal 100 personen toegestaan binnen en 200 personen buiten. We kijken samen graag naar een creatieve oplossing voor uw event thuis of op het werk.

Catering Bedrijfsfeest & Personeelsfeest

In het bedrijfsleven werken verschillende medewerkers, verspreid over verschillende afdelingen. De klantenservice staan de klant ter woord, het marketingteam regelt de marketing en de heren hogerop de ladder overleggen over de toekomst van het bedrijf. Ieder bedrijf wil natuurlijk gemotiveerde medewerkers die productief zijn. Deze motivatie en productiviteit is echter afhankelijk van verschillende factoren. Eén belangrijke factor daarvan is samenhorigheid met collega’s.

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Tapas catering voor uw personeelsfeest

Dat de productiviteit van werknemers gestimuleerd wordt is een belangrijke zaak voor de omzet en de ambities de het bedrijf heeft. Dus hoe kan u dit toch verwezenlijken? Samenhorigheid is hierbij de oplossing. Eén van de meest manieren om de samenhorigheid en de sfeer tussen collega’s te verhogen is met behulp van het organiseren van bedrijfsfeesten, ook wel personeelsfeesten genoemd.

Bedrijfs- of personeelsfeesten zijn voor een organisatie dé kans om onderlinge vriendschappen tussen werknemers te laten ontstaan. Los daarvan is het natuurlijk vanuit het bedrijf ook een ideale manier om alle werknemers te bedanken voor al hun inzet en toewijding aan het bedrijf. De waardering die de werknemer daarbij ontvangt zal hij of zij omtoveren tot meer motivatie. Dit komt de productiviteit tegemoet. Een bedrijfsfeest of personeelsfeest is helemaal af met de juiste catering. Vinilux verzorgt met plezier de catering voor elk bedrijfsfeest of personeelsfeest bij u op de locatie. Heeft u een evenement dan is de Mediterannee de Luxe Tapasbuffet een populaire keuze. Heeft u een receptieborrel? Kies dan voor de heerlijke Tapas hapjes! Vinilux Catering denkt graag met u en uw event mee!

Top 3 redenen waarom uw organisatie een bedrijfsfeest moet organiseren

 • Leer de werknemers binnen de organisatie kennen!
 • Goede manier om werknemers te bedanken voor hun inzet
 • Verhoog de motivatie en productiviteit van medewerkers binnen de organisatie

Vanuit deze gedachtegang kan een ondernemer een bedrijfsfeest, los van een gezellig event, ook zien als investering. Immers, een gewaardeerde en gemotiveerde medewerker is een blije medewerker met een verhoogde productiviteit. Dit is dan ook de reden dat dit soort events voor collega’s steeds vaker worden georganiseerd. Dit merken wij van Vinilux Catering natuurlijk zelf ook, met een toenemende vraag naar catering en partyservice voor bepaalde evenementen voor collega’s en personeelsleden.

Vinilux Catering heeft zelf meer dan 12 jaar ervaring in de catering bij verschillende bedrijfsfeesten in Nederland. Onze partyservice team biedt op iedere locatie tapas gerechten en catering, waar dan ook. Of uw event nou in Haarlem,  Utrecht of in Groningen is, wij leveren een professionele catering bij u thuis of op het werk. Geen locatie is ons te vreemd. Bekijk hieronder voor de mogelijkheden bij u in de buurt. Bekijk de buffetten door op onderstaande button te klikken.

 

Vinilux Catering staat voor u klaar

Los van bedrijfsfeesten leveren wij ook op iedere andere evenement. In het verleden zijn wij meerdere malen gevraagd op te cateren op:

 • Bruiloften
 • Housewarming party’s
 • Partijen
 • Verjaardagsfeesten
 • Tuinfeesten
 • Zomerfeesten
 • Kerstfeesten
 • Housewarming party’s

Heeft u een ander soort evenement of partij? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor eventuele catering en partyservice voor uw feest, event of partij. Hierbij leveren wij op elke locatie!

Bekijk alle referenties
logo

Advies voor uw evenement?

We helpen graag om uw event plaats te laten vinden. Denk aan gastenlijsten, checklist, behouden van 1,5 meter en meer.

Het advies van de overheid is 6 personen, maar maximaal 100 personen zijn toegestaan binnen en 200 personen buiten.

We kijken samen graag naar een creatieve oplossing voor uw event thuis of op het werk.