Tapas Cateraar en Traiteur – Capelle aan den IJssel

Op zoek naar een tapas cateraar en traiteur in Capelle aan den IJssel met heerlijke en afwisselende tapas buffetten? Dan heeft u met Vinilux Catering de juiste traiteur en cateraar in huis. Vinilux Tapas Catering verzorgt al 10 jaar lang de event catering en is in staat om voor elk gewenst feest de tapas catering en partyservice tot in de puntjes te organiseren. Hierbij zijn de service en kwaliteit  twee belangrijke argumenten om voor Vinilux Tapas Catering te kiezen.

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Catering Tapas en partyservice traiteur in Capelle aan den IJssel

Vinilux Catering verzorgt de tapas catering op de locatie naar wens, catering bij uw bedrijf of thuis, Tapas-Catering.nl biedt u de perfecte partyservice aangepast naar uw wens.

Tapas Catering op uw feesten en evenementen

Heeft u zin in wat anders? Geen basis catering, dus niet de standaard bitterbal of stamppot? Dan is tapas catering echt wat voor u. Heerlijke Spaanse gerechten, vers voor u gemaakt en geserveerd op kleine schaaltjes aarde werk uit Spanje. Bijvoorbeeld het overheerlijke  Tapas & Paella Catering buffet; traditionele Spaanse Paella met bijvoorbeeld kip, konijn, of verschillende zeevruchten zoals garnalen, inktvis of mosselen!

Partyservice voor uw Borrel in Capelle aan den IJssel?

Zoekt u naar een cateraar of traiteur voor uw borrel? Wij hebben ook voor deze gelegenheid ook een oplossing. Zo is er speciaal voor de vrijdagmiddagborrel, nieuwjaarsrecepties, feesten en evenementen een tapas Borrel samengesteld. Deze borrel kunt u ook zelf samenstellen met heerlijke hapjes en tapas! Maar natuurlijk kunnen wij u ook verrassen met verschillende hapjes, wij stellen de tapas borrelhapjes graag voor u samen, u hoeft alleen aan te geven voor hoeveel man u de borrel wenst en wij zorgen gegarandeerd voor een perfecte mix van heerlijke Spaanse hapjes.

Bekijk alle referenties