Tapas Catering voor bedrijfsfeesten – Castricum

Zoekt u naar een tapas catering in Castricum voor uw bedrijfsfeest, dan heeft u de juiste tapas cateraar en partyservice gevonden. Verrassend met veel afwisseling, Spaanse keuken, als borrelhapje of diner, Mediterraanse smaken, geserveerd op unieke wijze, oftewel; Tapas.nl.

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Tapas Catering en partyservice voor iedere bedrijfsfeest in Castricum

Waar of wat voor bedrijfsfeest u ook geeft in Castricum, Vinilux Tapas-Catering.nl catert voor u op locatie. Of het nou om een bedrijfsfeest of een ander event gaat, Tapas-Catering.nl zorgt voor een prima partyservice op locatie. Onze presentatie laat niet te wensen over, we presenteren de tapasbuffetten op kleurrijk Spaans aardewerk en we zorgen voor de opzet van  de tapasbuffetten. Ook sturen we een gastheer/-vrouw mee die de tapasbuffetten voor de gasten zal uitserveren.

Catering Tapas-Catering.nl op uw feesten en evenementen

Partyservice in Castricum voor uw Borrel?

Organiseert u een borrel of receptie? Ook hier is aan gedacht! Tapas Borrel maken van een nieuwjaarsreceptie, vrijdagmiddag borrel of een ander feest of evenement een smakelijke en speciale aangelegenheid. Een tapas borrel voor het door u aangegeven aantal personen, waarbij u zelf een menu kunt samenstellen of u laat zich verrassen. Wij garanderen een heerlijke en gevarieerde menu met smaken waarvan u en uw gasten van zullen smullen. Bekijk hier de Tapas Borrel pagina.

Bekijk alle referenties