Het advies van de overheid is 6 personen, maar bij een evenement zijn maximaal 100 personen toegestaan binnen en 200 personen buiten. We kijken samen graag naar een creatieve oplossing voor uw event thuis of op het werk.

Catering Kerstfeest & Kerstborrel

Buiten sneeuwt het en het vriest, huiskamers worden verlicht en warm gemaakt door een open haard. De feestdagen staan weer om de hoek: Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw. Dit betekent gezellige kerstfeesten en kerstborrels met vrienden, familie en collega’s. Met of zonder sneeuw, het is altijd de gezelligste tijd van het jaar. Kerst is een jaarlijks feest dat voor iedereen te vieren valt, zowel groot als klein. Oorspronkelijk werd met het kerstfeest de geboorte van Jezus Christus gevierd. Vandaag de dag is dit al heel anders, want ook mensen die niet gelovig zijn, genieten van de gezelligheid rondom de kerstboom. Kortom, kerst is voor iedereen een gezellig feest dat over de hele wereld wordt gevierd.

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Catering voor uw kerstfeest & kerstborrel

Een kerstfeest is pas compleet met heerlijk eten. Vinilux Catering assisteert u hier graag in. Voor alle kerstfeesten levert Vinilux Catering partycatering op locatie. Of het nou in Rotterdam, Amsterdam of Den Haag is, wij leveren heerlijke Spaanse gerechten voor uw kerstfeest of kerstborrel. Wilt u een kerstborrel organiseren en u collega’s verrassen met lekkere hapjes, kies dan voor de verse Tapas Hapjes. Of heeft u wellicht een verjaardag die nog een cateraar en traiteur mist, laat Vinilux Catering dan uw gasten verblijden met een heerlijke Mediterannee de Luxe tapasbuffet. Wat uw evenement ook is, Vinilux Catering weet op iedere locatie en feest iets moois en lekker professioneel neer te zetten voor u en uw gasten.

Een kerstfeest brengt mensen bij elkaar, of het nou zakelijk of puur uit gezelligheid is. Wij geloven dat ieder event uniek is in zijn soort. Ieder event verdient het om heerlijk eten te hebben voor u en uw gasten. Daarom staan wij altijd voor u klaar. Wij voorzien uw evenement graag van heerlijke Spaanse gerechten. Wij denken graag met u mee voor de partycatering. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Eerdere opdrachtgevers waarderen daarom onze professionele partyservice. Door onze flexibiliteit weten wij ons altijd aan de wensen van onze klanten te voldoen. Heeft u bepaalde wensen voor uw kerstfeest of kerstborrel? Neem dan contact met ons op, dan zorgen wij voor een professioneel ingerichte event catering voor uw feest, partij of evenement die voldoet aan al uw wensen en eisen.

Top 3 redenen waarom u catering van Vinilux Catering bij uw kerstfeest moet hebben

 • Meer dan 10 jaar ervaring met kerstfeesten catering
 • Vinilux werkt met alleen verse ingrediënten!
 • Op elke locatie uw cateraar voor alle kerstfeesten en kerstborrels

Met meer dan 10 jaar in event catering voor kerstfeesten weet Vinilux altijd iets unieks neer te zetten voor opdrachtgevers in alle steden. Of het nou gaat om een kerstfeest,  kerstborrel of een ander evenement gaat, wij staan voor u klaar! Bekijk op de buffetten pagina welke Spaanse buffetten wij kunnen bieden voor uw kerstfeesten en kerstborrels. Uiteraard past onze flexibele partyservice zich graag aan uw wensen. Heeft u verdere vragen? Dan horen wij graag. Klik op de onderstaande button om alle buffetten uit ons assortiment te bekijken.

Tapas Catering op al uw evenementen

Los van kerstfeesten bieden wij onze partyservice ook aan op andere feesten en evenementen. Eerdere opdrachtgevers vroegen ons als hun cateraar en traiteur voor evenementen zoals:

 • Personeelsfeesten
 • Tuinfeesten
 • Bruiloften
 • Zomerfeesten
 • Housewarming party’s
 • Vrijdagmiddagborrels
 • Partijen
 • Verjaardagsfeesten
 • Partijen
 • Jubileum feesten

Geef uw gegevens door via het bestelformulier. Wij nemen daarna spoedig contact met u op. Daarbij kunt u uw wensen voor uw evenement aan ons doorgeven. Uw kerstfeest of kerstborrel is pas echt compleet met de catering van Vinilux.

Bekijk alle referenties
logo

Advies voor uw evenement?

We helpen graag om uw event plaats te laten vinden. Denk aan gastenlijsten, checklist, behouden van 1,5 meter en meer.

Het advies van de overheid is 6 personen, maar maximaal 100 personen zijn toegestaan binnen en 200 personen buiten.

We kijken samen graag naar een creatieve oplossing voor uw event thuis of op het werk.