Tapas-Catering.nl wordt beoordeeld met 4.83/5 Door 6 bedrijven en particulieren Beoordeel ons

Tapas Catering en Traiteur Delft op kantoor en thuis

Zoekt u een ervaren tapas cateraar of traiteur die voor allerlei gelegenheden de event catering verzorgt? Dan hoeft u bij deze niet meer verder zoeken. Vinilux Catering verzorgt al jaren de event catering tijdens verschillende feesten en evenementen. Het enige wat u hoeft te doen is het bestelformulier in te vullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Tapas Traiteur voor uw catering op locatie in Delft

Vinilux Catering verzorgt de catering en partyservice op de locatie naar wens, catering bij uw bedrijf of thuis, Tapas-Catering.nl biedt u de perfecte service aangepast naar uw wens. Bent u toe aan iets anders? Wilt u uw gasten overrompelen met heerlijke gerechten? Geen doorgaans buffet, maar een buffet geheel in Spaanse sferen? Dan is tapas catering waar u zijn moet. Vers voor u bereide Spaanse gerechten, geserveerd op Spaanse serveerschaaltjes van aardewerk.

Tapas catering biedt o.a.:

Delft - partyservice voor uw Borrel?

Op zoek naar een event catering voor uw borrel of catering op locatie? Wij hebben voor elke gelegenheid een oplossing. Zo is er speciaal voor de vrijdag middagborrel, nieuwjaarsrecepties, feesten en evenementen een Tapas Borrel samengesteld. Deze borrel kunt u ook zelfs samenstellen! Maar natuurlijk kunt u zich ook laten verrassen met verschillende hapjes, wij stellen het graag voor u samen. Het enige wat u hoeft te doen is uw gegevens versturen via het contact formulier en aangeven voor hoeveel gasten het is, en wij doen de rest. Met Tapas.nl, een heerlijke borrel met antipasti en fingerfood!

Tapas.nl uw tapas partyservice!

Bent u van plan een event of partij te organiseren in Delft? Heeft u wat extra hulp nodig of bent u op zoek naar een partner die de zorg uit handen neemt? Neem dan gerust contact met ons op, we overleggen het graag met u over de beste oplossing voor uw event. Deze bedrijven gingen u voor.

Bekijk alle referenties