Tapas-Catering.nl wordt beoordeeld met 4.83/5 Door 6 bedrijven en particulieren Beoordeel ons

Tapas Catering Den Haag, voor bedrijfsfeesten en partijen

Bent u op zoek naar de perfecte cateraar of traiteur in Den Haag voor de partyservice? Dan heeft u gevonden wat u zoekt: een bijzondere, smaakvolle, een “wat anders dan een standaard” buffet catering met heerlijke Spaanse hapjes. Uw catering in Den Haag compleet en goed verzorgd door Tapas.nl. Ook dit jaar zijn wij graag uw tapas cateraar voor uw personeelsfeesten en bedrijfsfeesten. Wij helpen graag in de party catering voor uw personeelsfeest of bedrijfsfeest Vraag ons naar de mogelijkheden!

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Catering op locatie in de regio Den Haag, proef de heerlijke tapas!

Van Scheveningen tot Delft, van Haagse Hout tot De Uithof, catering in Den Haag op elke gewenste locatie. Vinilux met Tapas-Catering.nl verzorgt uw catering. Of er bij een Ambassade, het NIBC of bij een strandtent gecaterd moet worden, of bij iemand thuis, Tapas-Catering.nl met tapas catering verleent de perfecte service op elk gewenst niveau.

Heeft u zin in wat anders? Geen basis catering, dus niet de standaard bitterbal of stamppot? Dan is tapas catering echt wat voor u. Heerlijke Spaanse gerechten, vers voor u gemaakt en geserveerd op kleine schaaltjes aarde werk uit Spanje. Bijvoorbeeld het overheerlijke  Tapas & Paella Catering buffet; traditionele Spaanse Paella met bijvoorbeeld kip, konijn, of verschillende zeevruchten zoals garnalen, inktvis of mosselen!

Den Haag - Catering voor uw Borrel?

Op zoek naar een catering voor uw borrel of catering op locatie? Wij hebben voor elke gelegenheid een oplossing. Zo is er speciaal voor de vrijdag middagborrel, nieuwjaarsrecepties, feesten en evenementen een Tapas Borrel samengesteld. Deze borrel kunt u ook zelfs samenstellen! Maar natuurlijk kunt u zich ook laten verrassen met verschillende hapjes, wij stellen het graag voor u samen. Het enige wat u hoeft te doen is uw gegevens versturen via het contact formulier en aangeven voor hoeveel gasten het is, en wij doen de rest. Met Tapas.nl, een hooggewaarde partyservice met een heerlijke borrel met antipasti en fingerfood!

Uw catering op locatie in Den Haag?

Bent u van plan een event of partij te organiseren in Den haag? Heeft u wat extra hulp nodig of bent u op zoek naar een partner die de zorg uit handen neemt? Neem dan gerust contact met ons op, onze partyservice bekijkt graag met u de beste oplossing voor uw event. Deze bedrijven gingen u voor.

Tapas catering biedt o.a.:

Bekijk alle referenties