Catering Tapas Diemen voor uw bedrijfsfeest

Zoekt u nog een cateraar of traiteur voor uw bedrijfsfeest of evenement met een heerlijk assortiment aan Mediterrane hapjes en Tapas buffetten. Tapas-Catering.nl kan met de partyservice van Vinilux u dit aanbieden en catert ook nog eens op locatie in Diemen. Het enige wat u hoeft nog hoeft te doen is de bestellijst in te vullen, zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u kunnen opnemen.

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Tapas Catering en partyservice op locatie in Diemen

Waar of wat voor feest u ook geeft in Diemen, Vinilux Tapas-Catering.nl catert voor u op locatie. Tapas-Catering.nl zorgt ook voor prima partyservice op locatie. Onze presentatie laat niet te wensen over, we presenteren de tapas buffetten op kleurrijk Spaans aardewerk en we zorgen voor de opzet van  de tapas buffetten. Ook sturen we een gastheer/-vrouw mee die de tapas buffetten voor de gasten zal uitserveren.

Catering Tapas Partyservice op uw feesten en evenementen

Tapas-Catering.nl uw tapas cateraar!

Iets te vieren in Diemen? Heeft u geen idee waar of hoe u moet beginnen, heeft u hulp nodig of bent u op zoek naar de persoon die de zorgen uit handen neemt? Neem dan gerust contact met ons op, we overleggen het graag met u over de best mogelijke oplossing voor uw evenement. Wij willen ook dat uw feest een succes wordt!

Bekijk alle referenties