Tapas Catering voor Personeelsfeesten in Duivendrecht

Op zoek naar een cateraar of traiteur in Duivendrecht voor uw personeelsfeest en zoekt u wat anders dan de standaard buffetten? Ga dan voor Vinilux Catering Tapas.nl! Kiest u voor Tapas-Catering.nl dan kiest u voor een professionele partyservice, iets speciaals, bijzonder geserveerde buffetten, heerlijke gerechten en smakelijke Spaanse hapjes!

Special: De kerst staat alweer om de hoek. Dat betekent gezelligheid, en natuurlijk heerlijk eten! Heeft u een kerstfeest of kerstborrel op de planning staan? Dan zij wij graag uw partner in de partyservice. Wij stellen onze diensten deze kerst ter beschikking om van uw kerstfeest of kerstborrel een gezellige of smakelijke avond te maken! Vraag ons naar de mogelijkheden voor de partyservice van uw event of partij.

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Catering Tapas.nl op locatie in Duivendrecht

Vinilux Tapas Catering catert op uw gewenste locatie. Waar u uw feest of evenement ook organiseert, Vinilux Catering levert u service op maat. Of het nou om een bedrijfsfeest met collega’s gaat of een bruiloft, wij staan wij u klaar als tapas cateraar. U hoeft alleen de bestellijst in te vullen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen, zodat we alles nog eens met elkaar kunnen doornemen en uw eventuele speciale wensen kunnen bespreken.

Partyservice op uw feesten en evenementen

Tapas catering biedt o.a.:

Tapas Borrel op uw feest in Duivendrecht?

Ook voor uw borrel en catering op locatie is er een oplossing. Zo is er speciaal voor de vrijdagmiddag borrel, nieuwjaarsrecepties, feesten en evenementen een Tapas Borrel samengesteld, aangepast op het aantal personen dat aanwezig is bij uw borrel of evenement. Een borrel die u zelf kunt samenstellen of u kunt zich laten verrassen met verschillende smakelijke hapjes. Wij garanderen een smaakvolle mix met ruime variatie, een borrel met Tapas, antipasti en fingerfood!

Bekijk alle referenties