Tapas Catering Eindhoven voor personeelsfeesten

Partyservice op alle feesten en partijen in Eindhoven

Zoekt u professionele partyservice in Eindhoven en wilt u een keer wat anders dan de standaard bittergarnituur? Dan bent u bij Vinilux Catering Tapas-Catering.nl bij het juiste adres! Tapas.nl biedt u als hooggewaardeerde traiteur heerlijke afwisselende Mediterrane Tapas buffetten op locatie, zoals een Tapas buffet a la Barcelona of een Arabisch ”Mezze” buffet. Dus of het nou voor een bedrijfsfeest of een ander event gaat, Vinilux Catering heeft als traiteur u altijd wat te bieden! Bestellen is heel simpel het enige wat u hoeft te doen is de bestellijst in te vullen en ons partyservice team neemt spoedig contact met u op.

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Traiteur en partyservice op locatie in Eindhoven

Waar u het zich kunt bedenken, Vinilux Catering catert voor u de Tapas buffetten op locatie in Eindhoven. Viert uw feest in een partycentrum, organiseert u een personeelsfeest op kantoor of viert u uw feest gewoon lekker thuis en wenst u bij deze feesten een heerlijk tapas buffet? Geen probleem voor Vinilux Catering Tapas.nl, wij leveren u partyservice op maat.

Tapas Catering en partyservice op uw feesten en evenementen

Catering Tapas-Catering.nl in Eindhoven voor uw Borrel?

Organiseert u een personeelsfeest, borrel of receptie? Ook hier is aan gedacht! Tapas Borrel maken van een nieuwjaarsreceptie, vrijdagmiddag borrel of een ander feest of evenement een smakelijke en speciale aangelegenheid. Een tapasborrel voor het door u aangegeven aantal personen, waarbij u zelf een menu kunt samenstellen of u laat zich verrassen. Wij stellen ons op als een flexibele traiteur en cateraar, daarmee garanderen wij een heerlijke en gevarieerde menu met smaken waarvan u en uw gasten van zullen smullen. Bekijk hier de Tapas Borrel pagina.

Bekijk alle referenties