Het advies van de overheid is 6 personen, maar bij een evenement zijn maximaal 100 personen toegestaan binnen en 200 personen buiten. We kijken samen graag naar een creatieve oplossing voor uw event thuis of op het werk.

Event catering & Party catering

Kerstfeesten, tuinborrels, verjaardagen, iedereen heeft wel eens iets te vieren. Dit kan thuis, in de stad of op een mooie locatie. Sommigen pakken het grootschalig aan, anderen houden het liever klein en gezellig. Iedereen doet het op zijn of haar eigen manier. Wat wel altijd hetzelfde blijft, is dat iedereen van lekker eten houdt. Iedere individu heeft een eigen unieke smaak. Terwijl de één een voorkeur heeft voor Spaanse hapjes, heeft de ander liever Spaanse tapas. Wat uw voorkeur ook is, Vinilux verzorgt uw event catering & party catering bij al uw evenementen.

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Event catering & party catering voor uw evenement

Voor uw event of party levert Vinilux Catering party catering op locatie. Of het nou in Rotterdam, Amsterdam of Den Haag is, wij leveren heerlijke Spaanse tapas voor uw evenement of partij. Heeft u een borrel tijdens uw event of party op de planning staan en wilt u uw gasten verrassen, kies dan voor heerlijke Tapas Hapjes. Of heeft u wellicht een bruiloft die nog een cateraar mist, laat Vinilux Catering dan uw gasten verblijden met een heerlijke Mediterannee de Luxe Tapasbuffet. Wat uw event ook is, Vinilux Catering weet voor ieder feest en locatie iets unieks en passends te brengen voor u en uw gasten.

Een evenement brengt mensen bij elkaar, of het nou zakelijk of puur uit gezelligheid is. Wij geloven dat ieder event uniek is in zijn soort, toch staan wij altijd voor u klaar. Wij voorzien uw evenement graag van heerlijke Spaanse gerechten. Wij denken graag met u mee voor de party catering. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Eerdere klanten waarderen daarom onze professionele partyservice. Door onze flexibiliteit weten wij altijd aan de wensen van onze klanten te voldoen. Neem contact met ons op om uw wensen door te geven, dan zorgen wij voor een professioneel ingerichte event catering voor uw feest, partij of evenement.

Top 3 redenen waarom u event catering van Vinilux Catering bij uw evenement moet hebben

  • Meer dan 10 jaar ervaring met event catering
  • Vinilux werkt alleen met verse ingrediënten!
  • Op elke locatie uw cateraar

Met meer dan 12 jaar in event catering en party catering in Nederland weet Vinilux altijd iets unieks en lekkers neer te zetten voor klanten in alle steden. Of het nu om een kerstfeest,  evenement, party of VrijMiBo gaat, wij staan voor u klaar! Bekijk op de buffetten pagina welke Spaanse buffetten wij kunnen bieden voor uw evenement. Uiteraard past onze hooggewaardeerde party catering zich graag aan uw wensen. Klik op de onderstaande button om alle buffetten uit ons assortiment te bekijken.

Vinilux Catering staat op elk eventement voor u klaar

Wij leveren event catering op verschillende feesten. Eerdere klanten vroegen ons als hun cateraar voor evenementen zoals:

Vul het bestelformulier met uw gegevens in. Ons partyservice team neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Daarbij kunnen wij de kleine details en uw wensen bespreken voor uw event of partij.

Bekijk alle referenties
logo

Advies voor uw evenement?

We helpen graag om uw event plaats te laten vinden. Denk aan gastenlijsten, checklist, behouden van 1,5 meter en meer.

Het advies van de overheid is 6 personen, maar maximaal 100 personen zijn toegestaan binnen en 200 personen buiten.

We kijken samen graag naar een creatieve oplossing voor uw event thuis of op het werk.