Uw catering, tijdelijk al vanaf 15 tot 100 personen. Volledig volgens de regels van de overheid.

Catering Tapas Flevoland

Wilt u tijdens uw evenement of feest genieten van een nieuw concept? En eens een keer wat anders dan een standaard buffet? Ga eens voor een heerlijke Tapas Catering! Een catering of een heel evenement geheel in Spaanse sferen. Geniet van de kleine hapjes (tapas) die aan u en uw gasten worden opgediend of worden geserveerd tijdens uw evenement.

 

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Tapas Catering voor uw bedrijf of bij u thuis in Flevoland!

Als de producten zijn vers en worden op passend aardewerk geserveerd. Heeft u zelf een speciaal thema en moet er een andere oplossing zijn? Wij denken met u mee om uw bedrijfsfeest, jubileum, event of verjaardag de juiste culinaire invulling te geven. Waar u ook woon in Flevoland en welke catering u nodig heeft. Naast de culinaire invulling kunnen wij u ook volledig ondersteunen met de aankleding, het meubilair en entertainment. Wij zorgen voor een heerlijk en compleet concept!

Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden van de Tapas buffetten en smaken? Bekijk de mogelijkheden.

Catering in Flevoland? Tapas Catering verzorgt het!

Tapas catering verzorgt al meer dan 12 jaar catering door heel Nederland. Ook in Flevoland is Vinilux vaak geweest, denk aan de Haven in Lelystad, het WTC in Almere en op nog veel meer gave locaties. Daarnaast komen we graag bij de mensen thuis om een perfecte catering te verzorgden voor uw gasten.

logo

Vanaf 1 Juni is er weer meer mogelijk en kunnen we events voor je cateren tot 30 personen.

Vanaf 1 Juli tot 100 personen.

We kunnen zorgdragen voor een fullservice pakket met personeel of we zorgen dat we heerlijke gerechten, buffetten of borrelplateaus bij je bezorgen.

Uiteraard zullen wij de richtlijnen en hygienecodes van het RIVM blijven opvolgen.

Vragen hierover? Neem gerust contact met ons op.