Tapas Catering Groningen, ook bij personeelsfeesten!

Bent u op zoek naar een cateraar of traiteur in voor uw personeelsfeest in Groningen? Wilt u eens wat anders dan een standaard buffet? Vinilux Catering zorgt met een hooggewaardeerde partyservice voor de lekkerste tapas gerechten op uw personeelsfeest of event! Vinilux Catering uit Groningen is in staat om uw wensen om te toveren tot een concept dat in de puntjes is uitgewerkt. De kwaliteit en eservice en kwaliteit bij ons twee belangrijke aspecten zijn om voor ons te kiezen. Of het nu voor een receptie, een zakelijke meeting, personeelsfeest, bedrijfsfeest of themafeest is: Vinilux Catering zorgt ervoor dat uw gasten niets te kort komen.

 

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Catering en partyservice bij uw personeelsfeest in Groningen?

Ook dit jaar zijn wij graag uw cateraar en traiteur voor uw personeelsfeest of bedrijfsfeest. Contacteer ons door het bestelformulier in te vullen. Ons partyservice neemt spoedig contact met u op voor de mogelijkheden tot de catering van uw kerstevent. Tapas.nl biedt u heerlijke afwisselende Mediterrane Tapas buffetten op locatie, zoals een Tapas buffet a la Barcelona of een Arabisch ”Mezze” buffet.

Catering Spaanse tapas buffetten Groningen en Omstreken

Groningen is de hoofdstad van de gelijknamige provincie Groningen. Het is een stad die door het hoge aantal studenten en mogelijke activiteiten een levendige stad is. Op het plein is er vaak een markt, evenement of kermis te vinden. U vindt er tal van restaurants en bars. Met zijn vele tuinen en gezellige buurten is het een stad om gezellig met vrienden en familie een feest thuis te organiseren. Vinilux catering is al een bekend gezicht bij vele Groningers Al verschillende bedrijven in Groningen hebben Vinilux Catering reeds gevraagd om hun feest te verzorgen op locaties als in:

  • Gemeente Groningen
  • Vismarkt
  • Grote Markt
  • Stadsplein
  • De Wijert
  • Euroborg

Catering Tapas op uw personeelsfeest en evenementen

Bent u jarig en bent u van plan groots uit te pakken? Is het tijd voor een gezellig tuinfeest met vrienden of stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje? Wat het evenement ook is, wij staan voor u klaar! Vinilux Catering maakt van alle feestelijke gelegenheden een geslaagde culinaire dag. We nemen bovendien het nodige regelwerk uit handen wat betreft meubilair en glaswerk. Vinilux Catering staat voor kwaliteit en gemak. Het enige wat onze klanten nog zelf hoeven te doen is…. Genieten!

Catering voor personeelsfeest in Groningen

Vinilux Catering is een cateringbedrijf met een ruime ervaring aan partyservice en catering in Groningen. Wij verzorgen lunches voor diverse grote en kleine bedrijven. En menig bedrijfsfeesten zijn door ons opgevrolijkt met een hapje en een drankje, of een overvloedig buffet. Heeft u wel zin een feestje of bent u van plan uw bruiloft te vieren in Groningen?

Vinilux Catering zorgt ervoor dat al uw cateringwensen smakelijk worden ingevuld.

Bekijk alle referenties