Tapas-Catering.nl wordt beoordeeld met 4.83/5 Door 6 bedrijven en particulieren Beoordeel ons

Tapas Catering Haarlem, ook bij Personeelsfeesten!

Bent u op zoek naar een cateraar of traiteur in voor uw bedrijfsfeest in Haarlem? Wilt u eens wat anders dan een standaard buffet? Vinilux Catering zorgt met een hooggewaardeerde partyservice voor de lekkerste tapas gerechten op uw bedrijfsfeest of event! Vinilux Catering uit Haarlem is in staat om voor elk gewenst feest de catering tot in de puntjes te organiseren, waarbij de service en kwaliteit bij ons twee belangrijke aspecten zijn om voor ons te kiezen. Of het nu voor een receptie, een zakelijke meeting, personeelsfeest, bedrijfsfeest of themafeest is: Vinilux Catering zorgt ervoor dat uw gasten niets te kort komen.

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Catering Tapas op uw personeelsfeesten en evenementen

Bent u jarig en bent u van plan groots uit te pakken? Is het tijd voor een gezellig tuinfeest met vrienden of stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje? Vinilux Catering maakt van alle feestelijke gelegenheden een geslaagde culinaire dag. We nemen bovendien het nodige regelwerk uit handen wat betreft meubilair en glaswerk. Vinilux Catering staat voor kwaliteit en gemak. Het enige wat onze klanten nog zelf hoeven te doen is…. Genieten!

Catering Spaanse tapas buffetten Haarlem en Omstreken

Haarlem is de Culinaire hoofdstad van Noord-Holland, is naast Maastricht een van de Culinaire steden van Nederland. U vindt er tal van restaurants en bars. Met zijn vele tuinen en gezellige buurten is het een stad om gezellig met vrienden en familie een feest thuis te organiseren. Vinilux catering is al een bekend gezicht bij vele haarlemmers , o.a. hebben wij vier keer meegedaan aan Haarlem Culinair.

Al verschillende bedrijven in Haarlem hebben Vinilux Catering reeds gevraagd om hun feest te verzorgen o.a :

  • Gemeente Haarlem
  • Stadsbibliotheek Kennemerland zuid Haarlem
  • Perron 3a Haarlem Station
  • Suburban Haarlem Spaarne
  • Inholland Haarlem
  • Kokonoches Smedestraat Haarlem
  • Dantuma
  • Lichtfabriek Haarlem

Catering voor personeelsfeesten in Noord Holland

Vinilux Catering is een cateringbedrijf met een ruime ervaring aan partyservice en catering in Noord-Holland. Wij verzorgen lunches voor diverse grote en kleine bedrijven. En menig bedrijfsfeest is door ons opgevrolijkt met een hapje en een drankje, of een overvloedig buffet. Heeft u wel zin een feestje of bent u van plan uw bruiloft te vieren in Haarlem?

Vinilux Catering zorgt ervoor dat al uw cateringwensen smakelijk worden ingevuld.

Bekijk alle referenties