Tapas Catering Heemskerk

Viert u een feest in Heemskerk en wilt u uw gasten voorzien van een heerlijk Tapas Buffet? Vinilux Catering Tapas-Catering.nl is degene die u dit kunt bieden. Kijk gerust op de buffettenpagina en kies uit een gevarieerd assortiment van heerlijke Tapas buffetten.
Bestellen is heel simpel, het enige wat u hoeft te doen is de bestellijst in te vullen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen, om alles goed door te lichten.

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Catering Tapas op locatie in Heemskerk

Op elke gewenste locatie in Heemskerk verzorgt Vinilux uw catering. Tapas-Catering.nl verleent de juiste service op elk gewenst niveau.

Al de gerechten worden vers voor u bereid en uiteraard geserveerd op passende Spaanse wijze in aardewerk tapas schaaltjes. Bent u opzoek naar een speciaal thema? Wij denken met u mee en zoeken de meest geschikte oplossing om uw bedrijfsfeest, verjaardag of event de juiste culinaire invulling te geven.Bekijk bijvoorbeeld het Mediterannee de Luxe Tapasbuffet; Croquetas met gamba’s, pasteitjes met tonijn, Sweet pepers gevuld met roomkaas, Groene olijven gevuld met Peppadew roomkaas, chorizo en heerlijke sauzen. Catering om je vingers bij af te likken!

Tapas-Catering.nl catering op uw feesten en evenementen

Tapas Catering voor uw feesten en evenementen in Heemskerk

Wij denken graag mee met uw ideeën over de catering en opstelling, op deze manier hopen we onze bijdrage te kunnen leveren aan een voor u geslaagd feest. Maak dus uw bestelling op onze website en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Heeft u nog nog vragen neem dan contact met ons op.

Bekijk alle referenties