Tapas Catering Heerhugowaard

Zoekt u een cateraar in Heerhugowaard en denkt u daarbij aan Tapas? Dan heeft u in Vinilux Catering de juiste tapas cateraar! Verrassende verse hapjes met veel afwisseling, Mediterraanse smaken, geserveerd op unieke wijze, oftewel; Tapas.nl!

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Tapas Catering en buffetten op locatie

Vinilux Tapas Catering catert op uw gewenste locatie in Heerhugowaard. Waar u uw feest of evenement ook organiseert, Vinilux Catering levert service op maat voor u. U hoeft alleen de bestellijst in te vullen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen, zodat we alles nog eens met elkaar kunnen doornemen en uw eventuele speciale wensen kunnen bespreken.

Catering Tapas op uw feesten en evenementen

Catering in Heerhugowaard voor uw Borrel?

Organiseert u een borrel of receptie in Heerhugowaard? Ook hier is aan gedacht! Tapas Borrels maken van een nieuwjaarsreceptie, vrijdagmiddag borrel of een ander feest of evenement een smakelijke en speciale aangelegenheid. Een borrel voor het door u aangegeven aantal personen, waarbij u zelf een menu kunt samenstellen of u laat zich verrassen. Wij garanderen een gevarieerd  menu met smaken waarvan u en uw gasten van zullen genieten.

Bekijk alle referenties