Tapas Catering Laren

Als u op zoek bent naar ervaren cateraar die op locatie catert in Laren, dan bent u op het juiste adres; iets speciaals, smaakvol, een bijzonder geserveerd buffet, heerlijke gerechten, mediterraans, Spaanse kleine hapjes, kortom; Tapas.nl!

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Catering in Laren op locatie, heerlijke tapas!

Op elke gewenste locatie in Laren zorgt Vinilux voor een heerlijke catering. Waar de gelegenheid zich ook mag bevinden, Tapas-Catering.nl verleent de juiste service op elk gewenst niveau.

Wilt u eens geen standaard catering? Niet de standaard bittergarnituur? Voor ieder wat wils door ruime variatie? Dan is tapas catering echt wat voor u. Lekkere Spaanse gerechten, voor u vers gemaakt en geserveerd op kleine tapas schaaltjes van aardewerk uit Spanje. Bekijk bijvoorbeeld het Mediterannee de Luxe Tapasbuffet; manchego kaas, Toscaanse tapenade, Spaanse salade of diverse broden met dipsauzen. Smakelijk!

Catering Laren voor uw Borrel?

Ook voor uw borrel en catering in Laren is er een oplossing. Zo is er speciaal voor de vrijdagmiddag borrel, nieuwjaarsrecepties, feesten en evenementen een Tapas Borrel samengesteld, aangepast op het aantal personen dat aanwezig is bij uw borrel of evenement. Een borrel die u zelf kunt samenstellen of u kunt zich laten verrassen met verschillende hapjes. Wij garanderen een smaakvolle mix met ruime variatie, een borrel met Tapas, antipasti en fingerfood!

Uw catering op locatie in Laren?

Bent u van plan een feest te organiseren in Laren? Heeft u geen idee waar u moet beginnen en heeft u hulp nodig of bent u op zoek naar de persoon die de zorgen uit handen neemt? Neem dan gerust contact met ons op, we overleggen het graag met u over de beste oplossing voor uw event. Bekijk welke bedrijven u voorgingen.

Tapas catering biedt o.a.:

  • Tapas catering op Bedrijfsfeest
  • Tapas catering op Evenement
  • Tapas catering Vrijdagmiddagborrel
  • Tapas catering voor Particulieren
  • Tapas catering op verjaardagsfeest
  • Tapas catering op Nieuwjaarsreceptie
Bekijk alle referenties