Personeelsfeesten Catering en Partyservice – Leeuwarden

Partyservice op uw personeelsfeest in Leeuwarden?

Zoekt u een professionele partyservice in Leeuwarden en wilt u een keer wat anders dan de standaard bittergarnituur? Dan bent u bij Vinilux Catering Tapas-Catering.nl bij het juiste adres! Tapas.nl biedt u heerlijke afwisselende Mediterrane Tapas buffetten op locatie, zoals een Tapas buffet a la Barcelona of een Arabisch ”Mezze” buffet. Dus of het nou voor een personeelsfeest of een ander event gaat, Vinilux Catering heeft u altijd wat te bieden!

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Catering Tapas op locatie in Leeuwarden

Waar u het zich kunt bedenken, Vinilux Catering catert met hooggewaardeerde partyservice voor u de Tapas buffetten op locatie in Leeuwarden. Viert uw feest in een partycentrum, organiseert u een personeelsfeest voor uw collega’s op het kantoor of viert u uw feest gewoon lekker thuis met uw familie en wenst u bij deze feesten een heerlijk tapas buffet? Geen probleem voor Vinilux Catering Tapas.nl, wij leveren u partyservice op maat. Bestellen is heel simpel het enige wat u hoeft te doen is de bestellijst in te vullen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Tapas Catering op uw feesten en evenementen

Catering Tapas-Catering.nl in Leeuwarden voor uw Borrel?

Organiseert u een personeelsfeest, zakelijke meeting, borrel of receptie? Ook hier is aan gedacht! Tapas Borrel maken van een nieuwjaarsreceptie, vrijdagmiddag borrel of een ander feest of evenement een smakelijke en speciale aangelegenheid. Een tapasborrel voor het door u aangegeven aantal personen, waarbij u zelf een menu kunt samenstellen of u laat zich verrassen. Ons partyservice team garandeert een heerlijk en gevarieerd menu met smaken waarvan u en uw gasten van zullen smullen. Bekijk hier de Tapas Borrel pagina.

Bekijk alle referenties