Tapas-Catering.nl wordt beoordeeld met 4.83/5 Door 6 bedrijven en particulieren Beoordeel ons

Tapas Cateraar en Traiteur Maastricht

Zoekt u naar een cateraar of traiteur in voor uw bedrijfsfeest in Maastricht? Wilt u wat anders dan een standaard bittergarnituurbuffetten? Vinilux Catering zorgt met een professionele partyservice voor de lekkerste tapas gerechten op uw bedrijfsfeest of event! Vinilux Catering uit Maastricht is in staat om voor elk gewenst event de catering tot in de puntjes te organiseren, waarbij de service en kwaliteit bij ons de twee belangrijke kernwaarden zijn naar onze klant toe. Of het nu voor een bruiloft, een zakelijke meeting, personeelsfeest, bedrijfsfeest of themafeest is: Vinilux Catering zorgt ervoor dat uw gasten niets te kort komen met onze partyservice.

 

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Catering Tapas en partyservice

Bent u jarig en bent u van plan groots uit te pakken? Is het tijd voor een gezellig tuinfeest met vrienden of stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje? Vinilux Catering maakt met een hooggewaardeerde partyservice van alle feestelijke gelegenheden een geslaagde culinaire dag. We nemen bovendien het nodige regelwerk uit handen wat betreft meubilair en glaswerk. Vinilux Catering staat voor kwaliteit en gemak. Het enige wat onze klanten nog zelf hoeven te doen is…. Genieten!

Catering Spaanse tapas buffetten Maastricht en Omstreken

Maastrichtis de hoofdstad van Limburg en één van de meest levendige steden van Nederland. Door de vele activiteiten en studenten die er wonen straalt Maastricht gezelligheid uit.  U vindt er tal van restaurants en bars. De stad kent een open sfeer, waar iedereen binnen Nederland graag naar toe gaat voor een weekendje weg. De activiteiten en gezellige buurten maken het mogelijk om met vrienden en familie een feest tuis te organiseren. Vinilux catering is al een bekend gezicht bij veel inwoners van Maastricht. Locaties waar wij onze diensten aanbieden zijn o.a.

  • Gemeente Maastricht
  • Rondvaartboot op de Maas
  • Fort Sint Pieter
  • De grotten van Sint Pietersberg
  • Vrijthof

Catering voor personeelsfeesten in Noord Holland

Vinilux Catering is een cateringbedrijf met een ruime ervaring aan partyservice en catering in Noord-Holland. Wij verzorgen lunches voor diverse grote en kleine bedrijven. En menig bedrijfsfeest is door ons opgevrolijkt met een hapje en een drankje, of een overvloedig buffet. Heeft u wel zin een feestje of bent u van plan uw bruiloft te vieren in Maastricht?

Vinilux Catering zorgt ervoor dat al uw cateringwensen smakelijk worden ingevuld.

Bekijk alle referenties