Tapas Traiteur en Partyservice – Middelburg

Wilt u voor uw evenement of feest in Middelburg genieten van een nieuw concept met een traiteur? Geen standaard garniturenbuffet, maar iets anders qua smaken en manier waarop het geserveerd wordt? Kies dan voor de partyservice van Vinilux en beleef een heerlijke Tapas Catering! Een tapas catering of een heel evenement geheel in Mediterrane sferen. Geniet van de kleine hapjes (tapas) die aan u en uw gasten worden geserveerd of worden opgediend tijdens uw evenement.

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Tapas traiteur voor uw bedrijf of thuis in Middelburg!

Op elke gewenste locatie in Middelburg verzorgt Vinilux als cateraar of traiteur uw catering. Tapas-Catering.nl verleent de juiste partyservice op elk gewenst niveau.

Al de gerechten worden vers voor u bereid en uiteraard geserveerd op passende Spaanse wijze in aardewerk tapas schaaltjes. Bent u opzoek naar een speciaal thema? Wij denken met u mee en zoeken de meest geschikte oplossing om uw bedrijfsfeest, verjaardag of event de juiste culinaire invulling te geven.Bekijk bijvoorbeeld het Mediterannee de Luxe Tapasbuffet; Croquetas met gamba’s, pasteitjes met tonijn, Sweet pepers gevuld met roomkaas, Groene olijven gevuld met Peppadew roomkaas, chorizo en heerlijke sauzen. Om je vingers bij af te likken!

Partyservice in Middelburg voor uw Borrel?

Ook voor uw borrel en catering op locatie is er een oplossing. Zo zijn er speciaal voor de vrijdagmiddag borrel, bedrijfsrecepties, feesten en evenementen een Tapas Borrel bedacht. Een borrel die u zelf kunt samenstellen of u kunt zich laten verrassen met verschillende hapjes. Wij garanderen een heerlijk menu met diversiteit aan smaken en gerechten. Een borrel met Tapas en antipasti aangepast op het aantal personen dat op uw borrel aanwezig zullen zijn.

Tapas catering biedt o.a.:

Uw traiteur en cateraar op locatie in Middelburg?

Heeft u feest in Middelburg op de planning staan? Heeft u een partner nodig die zorgen uit uw handen neemt? Dan is Vinilux Catering graag uw partner! Neem gerust contact met ons op, ons partyservice team overleggen het graag met u over de beste oplossing voor uw event. Bekijk welke bedrijven u voorgingen.

Bekijk alle referenties