Het advies van de overheid is 6 personen, maar bij een evenement zijn maximaal 100 personen toegestaan binnen en 200 personen buiten. We kijken samen graag naar een creatieve oplossing voor uw event thuis of op het werk.

Catering Nieuwjaarsborrel of Nieuwjaarsreceptie

Wilt u het jaar goed beginnen? Kies dan voor de Nieuwjaarsborrel of Nieuwjaarsreceptie van Tapas.nl. Tapas Catering heeft een heerlijke borrel voor u samengesteld, speciaal voor de nieuwjaarsborrels! De Tapas Catering NieuwjaarsBorrel. Wenst u er een fles Champgne of heerlijke Cava bij? Wij regelen het voor u.

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Catering voor uw Nieuwjaarsreceptie, bezorgt in heel Nederland!

Vinilux is een cateraar die in heel Nederland een catering kan verzorgen. Dit al meer dan 12 jaar. Naast de catering door het jaar heen voor uw bedrijfsfeest of evenement (of bij een particulier thuis) verzorgt Tapas Catering van Vinilux graag de Nieuwjaarsreceptie of Nieuwjaarsborrel voor u. Wat denkt u van heerlijke fingerfood hapjes als manchegokaas, artisjok en rivierkreeftjes als koude borrelhapjes met heerlijke warme tapas als croquetas gambas en Chorizo in rode wijnsaus?

Maak uw nieuwjaarsborrel onvergetelijk

Wilt u naast de hapjes ook de drank verzorgt hebben? Dat kan, vraag hiernaast uw offerte aan en geef aan dat u graag de drank ook door ons wilt laten verzorgen. Tip voor de nieuwjaarsborrel: Spaanse CAVA!   Bekijk hier alle borrelhapjes / borreltapas voor de nieuwjaarsreceptie. U kunt het zelf samenstellen. Als u liever een selectie wilt, geef dan aan dat u meerdere hapjes wilt en u graag verrast wilt worden. Wij maken er een heerlijke Nieuwjaarsborrel van!

Vinilux Catering staat voor u klaar

Heeft u vragen over ons of ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden al uw vragen en kunnen u adviseren in wat voor tapasgerechten perfect aansluiten bij uw event.

Bekijk alle referenties
logo

Advies voor uw evenement?

We helpen graag om uw event plaats te laten vinden. Denk aan gastenlijsten, checklist, behouden van 1,5 meter en meer.

Het advies van de overheid is 6 personen, maar maximaal 100 personen zijn toegestaan binnen en 200 personen buiten.

We kijken samen graag naar een creatieve oplossing voor uw event thuis of op het werk.