Het advies van de overheid is 6 personen, maar bij een evenement zijn maximaal 100 personen toegestaan binnen en 200 personen buiten. We kijken samen graag naar een creatieve oplossing voor uw event thuis of op het werk.

Catering Tapas Noord-Brabant

Kiest u voor een nieuw concept voor bij uw feest of evenement? Wilt u een keer wat anders dan de standaard garnituur buffetten?  Verras uw vrienden, collega’s of familie met een overheerlijke Tapas Catering! Een catering of een heel evenement geheel in Spaanse sferen. Geniet van de kleine hapjes (tapas) die aan u en uw gasten worden opgediend of worden geserveerd tijdens uw evenement.

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Catering in Noord-Brabant? Tapas Catering verzorgt het!

Tapas catering verzorgt al meer dan 12 jaar catering door heel Nederland. Ook in Noord-Brabant is Vinilux vaak geweest, denk aan de Haven in Lelystad, het WTC in Almere en op nog veel meer gave locaties. Daarnaast komen we graag bij de mensen thuis om een perfecte catering te verzorgden voor uw gasten.

In Noord-Brabant hebben wij vaker onze tapas catering mogen aanbieden aan opdrachtgevers. Wij hebben o.a. in deze steden de tapas catering verzorgd in Noord-Brabant:

Tapas Catering voor uw bedrijf of bij u thuis in Noord-Brabant!

Alle producten zijn vers en worden op passende aardewerk geserveerd. Zo weet u zeker dat u op authentieke wijze uw tapas krijgt. Heeft u zelf een speciaal thema en moet er een andere oplossing zijn? Wij denken met u mee om uw bedrijfsfeest, jubileum, event of verjaardag de juiste culinaire invulling te geven. Waar u ook woon in Noord-Brabant en welke catering u nodig heeft.

 

Vinilux Catering staat voor u klaar

Naast de culinaire invulling kunnen wij u ook volledig ondersteunen met de aankleding, het meubilair en entertainment. Wij zorgen voor een heerlijke en complete tapas catering en partyservice! Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden van de Tapas buffetten en smaken? Bekijk de mogelijkheden door op onderstaande button te klikken.

Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan.

Bekijk alle referenties
logo

Advies voor uw evenement?

We helpen graag om uw event plaats te laten vinden. Denk aan gastenlijsten, checklist, behouden van 1,5 meter en meer.

Het advies van de overheid is 6 personen, maar maximaal 100 personen zijn toegestaan binnen en 200 personen buiten.

We kijken samen graag naar een creatieve oplossing voor uw event thuis of op het werk.