Het advies van de overheid is 6 personen, maar bij een evenement zijn maximaal 100 personen toegestaan binnen en 200 personen buiten. We kijken samen graag naar een creatieve oplossing voor uw event thuis of op het werk.

Partyservice Catering

Kerstfeesten, tuinborrels, verjaardagen, iedereen heeft wel eens iets te vieren. Of het nou op een boot, in een restaurant of gewoon thuis is, iedereen doet het weer net iets anders waardoor ieder evenement uniek is. Sommigen pakken het groot aan, anderen houden het liever kleinschalig. Echter hebben deze events twee overeenkomsten, namelijk dat er veel mensen aanwezig zijn en dat zij allemaal zin hebben in heerlijk eten. Wat de voorkeuren van u en uw gasten ook zijn, met Vinilux Catering is altijd voor ieder wat wils!

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Partyservice voor uw evenement

Bij alle feesten en partijen biedt Vinilux Catering partyservice aan op locatie. Of uw event nou in Rotterdam, Den Haag of Haarlem is, ons partyservice team levert heerlijke Spaanse tapas en catering voor uw evenement. Heeft u een zakelijke meeting met uw collega’s en wilt u uzelf en uw collega’s verrassen met verse hapjes? Kies dan voor de Tapas Hapjes. Of heeft u wellicht een verjaardag van familie, vriend of collega die nog een cateraar mist, laat Vinilux Catering dan de jarige job en alle andere gasten verblijden met een heerlijke Mediterannee de Luxe Tapasbuffet. Wat uw evenement en en locatie ook is, Vinilux Catering biedt voor ieder partij een hooggewaardeerde partyservice op locatie dat past bij uw feest en wensen.

Top 3 redenen waarom eerdere klanten kozen voor de partyservice van Vinilux Catering

 • Meer dan 12 jaar ervaring in partyservice
 • Vinilux werkt enkel met verse ingrediënten!
 • Partyservice op elke locatie

Met meer dan 10 jaar ervaring in partyservice voor elke feest en partij weet Vinilux telkens weer iets neer te zetten voor klanten in alle steden en regio’s. Door telkens de lat hoger te leggen weet Vinilux bij ieder event een professionele partyservice neer te zetten, ook voor uw event. Of u nou een bedrijfsborrel, kerstfeest of VrijMibo wilt organiseren, wij staan voor u klaar! Klik op de onderstaande button en bekijk de Spaanse buffetten uit ons assortiment die wij beschikbaar stellen voor uw evenement. Met onze flexibele partyservice passen wij ons graag aan uw wensen. Wij bespreken graag alle details met u voor de kleine details. Klik op de onderstaande button om alle buffetten uit ons assortiment te bekijken.

Of het nou om een zakelijke vergadering gaat of dat het evenement puur uit gezelligheid is georgansieerd, een evenement brengt verschillende mensen bij elkaar. Ieder evenement is uniek met ieder eigen details en wensen, ons team houdt hier graag rekening mee door te voldoen aan uw wensen. Ons partyservice team helpt u graag met de catering van heerlijke en verse Spaanse gerechten. Eén van onze kernwaarden is dat wij pas tevreden zijn als u dat bent. Klanten die u voorgingen waarderen onze professionele partyservice. Wij geloven dat uw wensen op de eerste plek komen, daarom stellen wij onszelf erg flexibel op met onze catering zodat wij altijd iets kunnen bieden dat bij uw feest en locatie past. Neem contact met ons op om verdere details te bespreken voor de catering, dan zorgen wij dat uw partij, feest of evenement wordt voorzien van een professionele en hooggewaarde partyservice.

Wij leveren partyservice op verschillende feesten. Eerdere klanten vroegen ons als hun cateraar voor evenementen zoals:

 • Bedrijfsfeesten
 • Bruiloften
 • Vrijdagmiddagborrels
 • Tuinfeesten
 • Partijen
 • Verjaardagsfeesten
 • Kerstfeesten
 • Zomerfeesten
 • Housewarming party’s
 • Jubileum feesten

Vul het bestelformulier met uw gegevens in. Ons partyservice team neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Daarbij kunnen wij de kleine details en uw wensen bespreken voor uw event of partij.

Bekijk alle referenties
logo

Advies voor uw evenement?

We helpen graag om uw event plaats te laten vinden. Denk aan gastenlijsten, checklist, behouden van 1,5 meter en meer.

Het advies van de overheid is 6 personen, maar maximaal 100 personen zijn toegestaan binnen en 200 personen buiten.

We kijken samen graag naar een creatieve oplossing voor uw event thuis of op het werk.