Tapas Buffetten

Vers bereid op locatie
20+ jaar ervaring!
Incl. servies en schoonmaak
Diverse locaties, dus altijd in de buurt!

Haal Spaanse sferen in huis met de Tapas Buffetten van Tapas-Catering.nl

Met zorg stelt Tapas-Catering.nl de beste, lekkerste en smaakvolste Tapas Buffetten voor u samen. Zo kan u genieten van heerlijke maaltijden en borrels verzorgt door dé Tapas cateraar van Nederland. U vindt bij Tapas-Catering.nl een grote verscheidenheid aan Tapas Buffetten. Laat u inspireren door het Mediteraans Tapas buffet, of een combinatie van overheerlijke Tapas en Paella!

Tapas-Catering.nl verzorgt natuurlijk graag 1 of meer van de 12 verschillende buffetten voor u! Naast een compleet buffet kunnen we u ook verwennen met luxe borrelhapjes en partyhapjes. Bekijk daarvoor onze verschillende Fingerfood.

Een buffet van ons is een complete maaltijd!

Een Tapas buffet van Tapas-Catering.nl is een complete maaltijd en bestaat uit zowel koude als warme originele gerechten uit verschillende streken uit Spanje en de Mediterrane. Wij verzorgen alles, van het tafellinnen tot de borden waarvan gegeten wordt. Deze zijn overigens in de stijl van het buffet dat u besteld. Bestelt u een Tapas-Catering.nl Borrel Buffet dan krijgt u in plaats van een hele maaltijd overheerlijke hapjes om een borrel aan te kleden. Dit zijn dus kleine hapjes zoals Albondigas, kleine Gamba’s en olijvenbrood met tapenade.

Passie en zorg voor de Spaanse keuken en catering

De Spaanse keuken is een van de lekkerste keukens ter wereld. Voor iedereen wat wils, zowel lekkere vlees, vis, en vegetarische gerechten. Ons Spaanse concept komt ieders wens op smaakgebied tegemoet.

Vraag offerte aan
Of neem contact met ons op.