Tapas Bestellen en Catering op locatie in heel Nederland

Vers bereid op locatie
20+ jaar ervaring!
Incl. servies en schoonmaak
Diverse locaties, dus altijd in de buurt!

Bestel heerlijke Spaanse Tapas bij u op locatie!

De Spaanse en Mediterraanse keuken is een van de lekkerste ter wereld. Voor iedereen wel wat wils, zowel lekkere vlees/vis gerechten als vegetarische gerechten. Ons Tapas concept komt aan ieders wensen op smaakgebied tegemoet. Wij verzorgen de tapas catering & buffetten voor bedrijven en particulieren vanaf 30 tot 1500 personen, door heel Nederland

Een passende catering met heerlijke Spaanse hapjes

De Mediterraanse en Spaanse keuken zijn misschien wel de lekkerste ter wereld. Wie kent de kleine spaanse hapjes niet, zowel lekkere vlees/vis gerechten als vegetarische gerechten. Ons Tapas concept komt aan ieders wensen op smaakgebied tegemoet. Wij verzorgen de tapas catering & buffetten voor bedrijven en particulieren vanaf 30 tot 750 personen, door heel Nederland! Als we bij u op locatie zijn, krijgt u een kijkje in onze keuken. Tapas zijn Spaanse hapjes die steeds populairder worden onder de Nederlanders. Het leuke van Tapas is dat je verschillende smaakvariaties kunt proeven en hier heel de avond over kunt doen. Wij zorgen ervoor dat dit bij u op locatie kan waardoor het eten van Tapas een gezellige, ontspannende aangelegenheid wordt. Zo kunt u ook heerlijk genieten van alle lekkere Tapas die er geserveerd worden samen met uw gasten.

Passie en Zorg voor de Mediteraanse keuken

De samenstelling van de gerechten en buffetten bij Tapas-Catering.nl zijn met zorg en passie geselecteerd uit verschillende delen van Europa. Natuurlijk hebben we de Tapas uit Spanje, maar er zijn ook overheerlijke hapjes uit Italië, Frankrijk en zelfs Marokko. Al de gerechten worden in eigen keuken bereid op basis van verse en heerlijke ingrediënten. We kunnen samen met u ook uw geheel eigen Tapas Buffet samenstellen. Indien gewenst adviseren wij u ook bij uw keuze van bieren en wijnen bij uw Tapas Catering. Wij bieden de lekkerste Tapas hapjes in verschillende variaties. Zo bieden wij onder andere het Caribisch buffet, maar ook Tapas & Paella Catering. Door de verschillende variaties is er altijd een passend Tapas Buffet voor uw evenement. Organiseert u een evenement, bijeenkomst of een verjaardag? Dan zijn wij de Cateraar waar u naar op zoek bent. Waar in Nederland u zich ook bevindt, wij bieden de Tapas Catering zoals u die wenst.

De presentatie van uw Tapas buffet

Het gevarieerde aanbod van Tapas buffetten en hapjes presenteren wij op kleurrijk Spaans aardewerk in de vorm van een buffet, of als tapas borrel .

 

Bekijk alle referenties