Tapas-Catering.nl wordt beoordeeld met 4.83/5 Door 6 bedrijven en particulieren Beoordeel ons

Tapas Catering Velsen

Bent u opzoek naar een cateraar met heerlijke tapas waarvan u en uw gasten zullen smullen? Dan bent u op het juiste adres bij Vinilux Tapas.nl, een catering of een heel evenement geheel in Mediterrane sferen. Tapas-Catering.nl verleent de juiste service op elk gewenst niveau.

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Tapas Catering, buffetten op locatie in Velsen

Waar u uw feest ook zult geven in Velsen, Vinilux Catering zal voor u op locatie de tapas buffetten cateren. Heeft u iets te vieren en zoekt u daarbij een catering? Neem dan gerust contact met ons op, we overleggen het graag met u over de beste oplossing voor uw evenement.

Tapas.nl biedt o.a.:

  • Catering op Bedrijfsfeest
  • Catering op Evenement
  • Catering Vrijdagmiddagborrel
  • Catering voor Particulieren
  • Catering op verjaardagsfeest
  • Catering op Nieuwjaarsreceptie

Catering Tapas voor allerlei soorten feesten

Geeft u een feest in Velsen? Weet u niet waar of hoe u moet beginnen en heeft u hulp nodig of bent u op zoek naar de persoon die de zorgen uit handen neemt? Ook dan kunt gerust contact met ons opnemen.

Tapas-Catering.nl catering smakelijke tapas en service op maat

Wij bieden u een breed assortiment met heerlijke verse tapasbuffetten en hapjes voor uw feest of evenement. Daarbij zorgen wij ook voor een prima presentatie van het eten; de hapjes worden gepresenteerd op kleurrijk Spaans aardewerk en wij zorgen ook voor een gastheer/gastvrouw die het eten voor u zal uitserveren.

Bekijk alle referenties