Uw catering, tijdelijk al vanaf 15 tot 100 personen. Volledig volgens de regels van de overheid.

Vrijdag Middag Borrel Catering

Tijd om de thuiswerkers in het zonnetje te zetten!

Bestel de Borrelbox!
Voor 2 personen Levering binnen 48 uur!

Speciaal voor de thuiswerkers, de vrijdag middag borrelbox!

De oplossing tijdens het Coronavirus, in plaats van op kantoor komen we bij u thuis. Speciaal voor tijdens de social distance periode, hebben we een borrelbox samengesteld waarbij je met 2 personen kan genieten van een vrijdag middag borrel. Het perfecte cadeau als blijk van waardering voor uw personeel!

De Spaanse Tapas Vrijdag Middagborrel bestaat uit

  • Spaanse Crinzas ,,Don Carlos’’
  • Verse Tomatentapenade
  • Fuet – Catalaanse lange, dunne, gefermenteerde en gedroogde worst
  • Manchego – Spaanse Schapenkaas
  • Olijfolie Tortas Cheese Brood

1 Borrelbox voor 2 personen € 34,95 - € 17,50 p.p. -

Bestel de borrelbox
Voor 2 personen Levering binnen 48 uur!

Direct een of meerdere borrelboxen bestellen?

Een vrijdag middag borrel is belangrijk, juist nu!

Ook een Borrelbox aanvragen?
Voor 2 personen Levering binnen 48 uur!

Vrijdagmiddagborrel voorzien van heerlijke Spaanse Tapas gerechten

Om het werkleven een stuk leuker en draaglijker te maken is er de vrijdagmiddag borrel. We sluiten de werkweek graag goed af en met veel gezelligheid! Op een VrijMiBo kunnen collega’s hun band versterken en/of elkaar leren kennen. Zo kan de werksfeer worden opgekrikt en gaat de motivatie van de werknemers ook omhoog. Er zijn speciale VrijMiBo’s te vinden over het hele land maar u kunt natuurlijk ook uw eigen VrijMiBo organiseren op het werk, na al het werk. Op deze manier hoeven de werknemers niet na het werk nog naar een locatie te racen. Maar een VrijMiBo kan op elk locatie en natuurlijk kan het ook een stuk leuker zijn als het niet op werk is maar ergens anders voor de verandering.
VrijMiBo’s geeft de kans om werknemers te belonen voor al het harde werk de afgelopen week. Bij een vrijdagmiddagborrel komt er natuurlijk wel wat bij kijken, er moet namelijk genoeg drank aanwezig zijn en een lekker hapje zal ook goed van pas zijn. Daar kan Vinilux mee helpen. Voor diverse hapjes of gerechten op locatie is Vinilux de juiste catering. Heeft u uw eigen ideeën over het eten? Vinilux Catering denkt graag met u mee!

Vinilux Catering heeft al jarenlange ervaring in de catering bij verschillende VrijMiBo’s in Nederland. Onze partyservice team biedt op iedere locatie Italiaanse gerechten en catering, waar dan ook.


Wat denkt u van heerlijke chorizo, manchegokaas, olijven en rivierkreeftjes als koude borrelhapjes met heerlijke warme tapas als croquetas gambas en empanadias? Wilt u naast de hapjes ook de drank verzorgt hebben? Dat kan, vraag hiernaast uw offerte aan en geef aan dat u graag de drank ook door ons wilt laten verzorgen.

logo

Advies voor uw evenement?

We helpen graag om uw event plaats te laten vinden. Denk aan gastenlijsten, checklist, behouden van 1,5 meter en meer.

Het advies van de overheid is 6 personen, maar maximaal 100 personen zijn toegestaan binnen en 200 personen buiten.

We kijken samen graag naar een creatieve oplossing voor uw event thuis of op het werk.