Tapas Catering voor Personeelsfeesten – Zwolle

Partyservice op uw personeelsfeest?

Zoekt u een cateraar in Zwolle voor uw personeelsfeest of bedrijfsfeest en wilt een keer wat anders dan een standaard buffet? Ga dan voor Vinilux Catering Tapas.nl! Kiest u voor Tapas-Catering.nl dan kiest u voor een hooggewaardeerde partyservice, iets speciaals, bijzonder geserveerde buffetten, heerlijke gerechten en smakelijke Spaanse hapjes!

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Personeelsfeest catering in Zwolle

Ook dit jaar staan wij voor u klaar voor de tapas catering van al uw evenementen. Heeft u een personeelsfeest met uw collega’s op de planning staan? Dan zij wij graag uw partner in de partyservice. Wij stellen onze diensten ter beschikking om van uw personeelsfeest of bedrijfsfeest een gezellige of smakelijke avond te maken! Vraag ons naar de mogelijkheden voor de partyservice van uw event of partij.

Personeelsfeest catering op locatie in Zwolle

Vinilux Tapas Catering catert bij uw personeelsfeest of ander evenement op uw gewenste locatie. Of het nou op de Grote Markt, Grote Kerkplein of bij u thuis is. Waar u uw personeelsfeest of evenement ook organiseert, Vinilux Catering levert u service op maat. Of het nou om een bedrijfsfeest met collega’s gaat of een bruiloft, wij staan voor u en uw personeelsfeest of ander event klaar als tapas cateraar. U hoeft alleen de bestellijst in te vullen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen, zodat we alles nog eens met elkaar kunnen doornemen en uw eventuele speciale wensen kunnen bespreken.

Partyservice met heerlijke gerechten op uw personeelsfeesten en evenementen

Tapas catering biedt o.a.:

Tapas Borrel op uw personeelsfeest in Zwolle?

Ook voor uw borrel en catering op locatie is er een oplossing. Zo is er speciaal voor de vrijdagmiddag borrel, nieuwjaarsrecepties, feesten en evenementen een Tapas Borrel samengesteld, aangepast op het aantal personen dat aanwezig is bij uw borrel of evenement. Een borrel die u zelf kunt samenstellen of u kunt zich laten verrassen met verschillende smakelijke hapjes. Wij garanderen een smaakvolle mix met ruime variatie, een borrel met Tapas, antipasti en fingerfood!

Bekijk alle referenties